Lederudvikling

Mange virksomheder har et ledelsesprogram kørende som desværre viser sig ikke helt at have den ønskede effekt. I et nyt studie sagde 75% af 329 adspurgte virksomheder at output af ledelsesudviklingen var ”not very effective”.

Alligevel bliver der årligt brugt 350 mia. dollars på ledelsesudvikling. Det er da også en fornuftig investering hvis det kan gøres ordentligt, idet ca. 30% af jobskiftere angiver dårlig ledelse som en grund til deres jobskifte.

Endvidere har Gallup identificeret at op mod 69% af medarbejderens engagement er direkte knyttet til nærmeste leder. Det er altså tydeligt hvor dyrt dårlig ledelse er for virksomheder, også selvom det er svært at observere direkte i regnskabet. 

God ledelse kræver, at man kender sig selv som leder. Det kræver at man kender sine medarbejdere. Identificering af deres talenter fra en talenttest giver en dyb indsigt i hvordan deres hjerne fungerer og klargør dermed hvad der i sandhed driver dem til succes.

Med Talent testen TT38 får virksomhed, leder og medarbejder et udviklingsværktøj til videreudvikling af organisationen. Et værktøj der gør lederen verdensmester i ledelse og giver indsigt i medarbejdernes og egne toptalenter og ikke mindst de talenter der mangler i at projektet eller afdelingen performer endnu bedre.

Som eks. et håndboldhold der spiller hinanden gode og alligevel har hver deres rolle og ansvar på holdet.

Kontakt mig gerne for yderligere information eller en demonstration af TT38

Hanne Lillelund – MASTER certificeret i TT38

Mobil +45 5129 1226

E-Mail – hanne@ho3.dk