DENNE STILLING ER BESAT

 Restaurant Bondestuen i Odense, søger den bedste og skarpeste Restaurantchef.

Sætter du gæsterne først og yder den bedste service – hver gang? OG savner du ansvar og har talentet til at løfte et team?

Vi søger en ambitiøs, engageret og forretningsorienteret Restaurantchef.

Bondestuen er en historisk restaurant, ligger midt i et af byens grønne områder tæt på centrum af Odense, og er kendt i byen for at være en hyggelig restaurant både til frokost og om aftenen.

Bondestuen har mange besøgende og udmærker sig ved afvikling af små og store events i form af musik, smagninger lige fra ost over portvin til Gin&Tonic, som er velbesøgt af et stort og varieret publikum. Restauranten og dens fine historiske bygning sætter rammerne om en helt særlig stemning.

Bondestuen har byens bedste kunder!

Se mere om Bondestuen på Facebook og restaurantbondestuen.dk

Udover at du har lederevner og masser af drive, forventer vi …

  • Du har minimum 2 års relevant og dokumenteret ledererfaring
  • Du har erfaring med rekruttering og træning af medarbejdere
  • Du har gerne erfaring fra restaurationsbranchen, eller anden relevant erfaring
  • Du er en god rollemodel og tænker ud af boksen – udvikling og teamorienteret
  • Du har økonomisk forståelse for drift og god forretningsforståelse
  • Du behersker dansk og i skrift og tale. Gerne engelsk i tale
  • Du har IT flair og erfaring med IT-systemer til styring af en restaurant – her vil det være fra vagtplaner over indkøb til lagerstyring
  • Du er god til at bevare overblikket i travle situationer
  • Du er en leder, der har drive, går forrest og ønsker at indgå i bemandingen på lige fod med dine kollegaer
  • Du er en erfaren og dygtig coach
  • Du har evnen til at inspirere, motivere og udvikle dine medarbejdere
  • Du er idérig, ligesom du kan lytte til andres ideer og gennemføre dem som et team
  • Du har erfaring med markedsføring på de sociale medier

Som Restaurantchef i Bondestuen, bliver du ansvarlig for al drift i restauranten fra kundeservice til omsætning og kvalitetssikring, i samarbejde med dine kollegaer.

Du sikrer, at restauranten lever op til Bondestuens standarder både inden for kundeservice, kvalitet, omsætning og indtjening, og du trives med at være på gulvet blandt kunderne og kollegerne, fremfor kontoret.

Kort om Bondestuen

Restauranten har plads til ca. 150 spisende gæster. Den 1. januar 2020 blev Bondestuen overtaget af nye ejere, som har fornyet stedet og bragt mange nye gæster til huset, ligesom der nu arrangeres flere forskellige koncerter, events og spiseoplevelser.

Det betyder at Bondestuen er blevet et in-sted i Odense, der tiltrækker mange fantastiske kunder. Dette kræver en stram systemstyring og et godt overblik, hvilket er årsagen til oprettelse af stillingen som Restaurantchef.

Din profil
Du er udadvendt og serviceminded og god til at organisere og planlægge. Du tør stille krav og tage svære beslutninger. Du trives med at arbejde i et højt tempo, har et stort overblik og sans for detaljerne.

Med den rette indstilling og det rette drive, er der fremadrettet helt unikke udviklingsmuligheder i stillingen som Restaurantchef i Bondestuen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi benytter en HR-Partner som en del af rekrutteringsprocessen, hvorfor du har mulighed for at stille spørgsmål til Hanne Lillelund Ovesen på mobil 5129 1226 eller til bestyrelsen – Jon Tølbøll på mobil 4275 7575 og Jan Arentoft på mobil 2485 9702.

Send din ansøgning til hanne@ho3.dk – snarest muligt og gerne senest 18. december.

Vi håber på en ansættelse pr. 1. januar 2021 – men vi venter også gerne på den helt rigtige.

HO3 lever op til GDPR – din mail med CV og ansøgning slettes straks efter, at dine fremsendte dokumenter er placeret i et sikret system. Du kan til enhver tid bede om at få slettet alle dine data.